Uuden menukokonaisuuden inspiraationa on ollut Ahvenanmaan saariston makumaailma.
Alkuruokana tarjolla on kotimaista kylmäsavustettua siikaa sekä kirjolohta, kurkkua ja piparjuurimoussea.
Pääruokana herkutellaan katajanmarjalla maustetulla Ahvenanmaan luomukaritsalla, paahdetulla sipulilla ja karhunlaukalla.
Aterian kruunaa annos uuniomenaa, suolakaramellia ja puolukkajäätelöä.
HelsinkiMenu on osa Makujen Suomi -konseptia, jossa ravintolat valmistavat omannäköisensä kaupunki- tai maakuntamenun paikallisuutta ja vuodenaikoja korostaen.
Uusi Helsinki Menu on tarjolla Fly Inn Restaurant & Deli –ravintolassa 20.10. alkaen.
Menun taustalla maailmanluokan huippukokki
Fly Inn Restaurant & Delin uuden Helsinki Menun on suunnitellut huippukokki Matti Jämsen.
Helsinki Menu tarjoaa puhtaita makuja suoraan Suomen luonnosta. Bon appetít! – Matti Jämsen
Jämsen on edustanut Suomea kaksi kertaa kokkien MM-kilpailussa Bocuse d’Or:ssa ja tänä vuonna hänet valittiin maailman neljänneksi parhaaksi kokiksi.
Hänet on myös valittu tämän vuoden Kokkien Kokiksi. Valinnan ovat tehneet suomalaiset huippukokit.