Helsinki-Vantaan Fly Inn Restaurant Delin HelsinkiMenu valittiin vertailussa kolmannelle sijalle. Sijoituksesta on kiittäminen ravintolan herkullista menua sekä palvelua, joka tuo fine dining -tason ruokailukokemuksen lentokentälle.
Fly Inn oli vertaiun kärkikastissa myös vuonna 2014 sijoittuen silloin neljänneksi.
Vuonna 2000 perustettu HelsinkiMenu on osa Makujen Suomi -konseptia, jossa ravintolat valmistavat omannäköisensä kaupunki- tai maakuntamenun paikallisuutta ja vuodenaikoja korostaen.
- HelsinkiMenu elää ja voi hyvin. Se on vaikutelmani nautittuani syksyn 2014 kaikki 11 menua. Tästä pystyimme vain haaveilemaan 15 vuotta sitten. Konseptissa on mukana hyvä joukko ravintoloita, joista monelle HelsinkiMenu selvästi on tärkeä tuote, vuoden 2015 HelsinkiMenu-ravintolan valinnut Suomi 100 -hankkeen pääsihteeri Pekka Timonen sanoo.
Lähde: Ruokatiedon tiedote 25.02.2015