Ohita navigaatio

Tiesitkö, että Helsinki-Vantaalla on kolme ulkoterassia?

Artikkeli julkaistu
12.07.2024 klo 13:25
Matkustaja kahvilassa kahvikuppi kädessä
Matkustus
Helsinki-Vantaalla matkustajia palvelee jopa kolme erillistä ulkoterassia. Kaksi terasseista on harvinaisesti turvatarkastuksen jälkeisellä alueella, joten kesäkeleistä voi nauttia myös lentoa odotellessa.

1. Toastery Cafe, Bar & Terrace, portti 21

Lentoaseman uusin terassi avautui Toastery Cafe & Bar:in yhteyteen kesä-heinäkuun vaihteessa. Terassilla voi nauttia herkullisista Toasteista sekä laadukkaista cocktaileista ja mocktaileista, jotka valmistavat Suomen parhaimpiin kuuluvat baarimikot.

Toastery Bar & Cafen terassi Helsinki-Vantaalla

2. Espresso House portti 29

Espresso House portin 29 kolmannessa kerroksessa tarjoaa asiakkailleen lasitetun terassin, josta avautuu hulppeat näkymät suoraan kiitotielle. Maisemoinnin seuraksi Espresso Housesta saa erikoiskahveja, oman leipomon tuotteita sekä tuoreita leipiä ja salaatteja.

Espresso Housen terassi Helsinki-Vantaalla

3. Runway Bar, tuloaula

Runway Bar palvelee matkustajia lentoaseman kaikille avoimessa tuloaulassa. Runway bar tarjoaa kattavan valikoiman viinejä, pienpanimo-oluita ja cocktaileja. Baarissa voi nauttia myös Richie's Gourmet Hot Dogeja, tuoreita ja paikan päällä tehtyjä Runway smoothieita sekä suosittuja Johan & Nyströmin kahvituotteita.

Runway Barin terassi Helsinki-Vantaalla

Tutustu kaikkiin Helsinki-Vantaan ravintoloihin, kahviloihin ja baareihin täältä.