Ohita navigaatio

Pysäköi autosi helposti Helsinki-Vantaalle syysloman ajaksi

Artikkeli julkaistu
04.10.2024 klo 14:50
Pariskunta auton vieressä parkkihallin katolla
Matkustus
Finavian kattavat pysäköintipalvelut palvelevat Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajia kaikissa tarpeissa. Katso vinkkimme sujuvimpaan pysäköimiseen!

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo saapua omalla autolla. Löydät pysäköintialueistamme sopivimman joka tarpeeseen, oli kyseessä sitten viikonloppureissu kaksin tai pidempi syyslomamatka koko perheen voimin.

Syyslomailijoille suosittelemme erityisesti P2, P3 ja P5 -pysäköintitaloja.

P2-talo tarjoaa lentoaseman leveämmät pysäköintipaikat, sähköautoilijoiden oman kerroksen ja suoran hissiyhteyden tuloaulaan. P3 on Helsinki-Vantaan taloista edullisin ja sopiikin pidempään pysäköintiin. P5 taas sopii sekä lyhyt- että pitkäaikaisempaan pysäköintiin erinomaisen sijaintinsa ja hyvän hintansa ansiosta.

Lentoaseman edullisin pysäköinti löytyy Finavian P4-ulkoalueelta, josta on noin 400 metrin kävelymatka terminaaliin.

Lapsiperheille valinnanvaraa

Finavia on tehnyt lentoaseman pysäköinnistä helppoa myös lapsiperheille – kaikki pysäköintitalot ovatkin hyviä vaihtoehtoja pienimmille matkustajille.

P5-talosta on helppo siirtyä autosta terminaaliin lyhyttä ja katettua kävelyreittiä pitkin. Lisäksi P2-talon tilavuus, suora hissiyhteys terminaaliin sekä pysäköintialueen eriväriset kerrokset ja eläinhahmot sopivat lapsiperheille loistavasti.

Varaa pysäköinti ennakkoon ja säästä

Suosittelemme varaamaan pysäköinnin ennakkoon, jolloin saat varmistettua paikan haluamaltasi pysäköintialueelta ja parhaaseen hintaan.

Varaa pysäköintisi ennakkoon täältä.

Lue lisää pysäköinnistä

Varaa pysäköinti ja autopesu ennakkoon Helsinki-Vantaalta – autosi pestään matkasi aikana

Sujuvoita matkaa kotoa lähtöportille – tilaa MyFlight-palvelu

Helsinki-Vantaan lentoaseman saapuvat ja lähtevät lennot