Ohita navigaatio

Easyjet avaa kaksi uutta reittiä Kittilään

Artikkeli julkaistu
22.08.2024 klo 11:00
Easyjetin ensilento Milanosta Rovaniemelle laskeutuu
Reitit & Kohteet
Lentoyhtiö Easyjet aloittaa reittilennot Milanosta ja Pariisista Kittilän lentoasemalle marraskuussa 2024. Avausten myötä Easyjet tarjoaa ensi talvikaudella yhteensä 19 suoraa kansainvälistä reittiä Lapin lentoasemille.

Easyjet liikennöi reittiä Milanon Malpensan lentoasemalta Kittilään kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, aikavälillä 20.11.2024−26.3.2025. Reittiä Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalta lennetään myös kahdesti viikossa, torstaisin ja sunnuntaisin, aikavälillä 21.11.2024-23.3.2025.

Easyjet lentää ensi talvena reittilentoja Kittilään myös Lontoon Gatwickin lentoasemalta ja Manchesterista. Rovaniemen lentoasemalle reittejä on yhteensä 15, joista kuusi ovat uusia ensi talvikaudelle.

− Easyjet tarjoaa Lapin lentoasemillemme jopa 19 suoraa reittilentoyhteyttä seitsemästä eri maasta. Määrä osoittaa Lapin kansainvälisen vetovoimaisuuden matkakohteena. Säännölliset reittilentoyhteydet, joista neuvottelemme lentoyhtiöiden ja kumppaneidemme kanssa, ovat erittäin tärkeitä Lapin saavutettavuudelle. Niiden myötä Lapin matkailun ennätyksellinen kasvu jatkuu vahvana myös tulevaisuudessa, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Tarkat lentoaikataulut ja liput ovat saatavilla lentoyhtiön verkkosivuilta.

Tutustu Lapin lentoasemiin.