Ohita navigaatio

Loppuviikosta on paljon matkustajia liikkeellä Helsinki-Vantaalla - tule kentälle ajoissa

Artikkeli julkaistu
29.05.2019 klo 09:54
Arkistointipäiväys
Matkustus
Tällä viikolla (29.-31.5. ja 1.-2.6.) on paljon matkustajia liikkeellä Helsinki-Vantaan lentoasemalla koulujen päättymisen ja helatorstain takia. Erityisesti iltapäivisin on tavallista enemmän lennoille lähteviä matkustajia. Sunnuntain (2.6.) odotetaan olevan koko päivän varsin vilkas.

Otathan huomioon mahdollisen ruuhkan matkasuunnitelmissasi. Pyydämme matkustajia tulemaan ajoissa lentokentälle.

  • Omalla autolla saapuvien kannattaa varata pysäköintipaikka etukäteen varmistaakseen paikan toivomaltaan pysäköintialueelta. Terminaali 2:n lähimmät pysäköintipaikat löytyvät P3- ja P5 -pysäköintihalleista. Ajoreiteissä ja pysäköinnissä on muutoksia Helsinki-Vantaan laajennustöiden vuoksi.
  • Terminaalin ovien eteen ei voi enää pysähtyä matkustajien jättämiseksi. Matkustajat jätetään kyydistä yhtä tasoa alemmas, saapuvien tasolle. Kun noudat matkustajia lentoasemalta tai muuten asioit Helsinki-Vantaalla, voit pysäköidä autosi P3:ssa sijaitsevaan Pikaparkkiin. Lue lisää muutoksista täältä.
  • Terminaali 2:n taksiasema on muuttanut ulko-ovien edestä terminaalin pohjakerrokseen. Uudelle taksiasemalle pääsee rullaportailla ja hissillä tuloaula 2A:ssa sijaitsevan Burger Kingin kohdalta. Taksiasema sijaitsee säältä suojassa kerrosta alempana P-kerroksessa. Taksiliikenteen muutoksista voit lukea täältä.
  • Terminaali 2:n bussien jättö- ja lähtölaiturit sekä invataksien odotusalue ovat siirtyneet uudelle bussiasemalle. Lue lisää ja katso uusien laiturien paikat täältä.

Katso myös muut vinkit sujuvaan matkustamiseen:

Mitä saa viedä turvatarkastuksen läpi, ja mitä ei