Konetta odotellessa kotimaisen laadun ystäviä hemmottelee monipuolinen Fly Inn Restaurant & Deli portilla 27. Ravintolassa voi tilanteen mukaan nauttia kunnon päivällisen tai kevyemmän välipalan. Menuun on valittu erityisesti kuluvan kauden makuja suomalaiseen tyyliin.
Miltä kuulostaisi esimerkiksi poron paahtopaisti mustajuuri-sienipaistoksen kera? Annos tarjoillaan kotimaisten Lapin puikulaperunoiden kanssa. Ravintolan kokki Piia Järvenmäki kertoo mustajuuren tuovan poron lihaan erityisen syvän maun.
Myös kalaa suosiville riittää valinnanvaraa. Ravintolan listalta löytyy niin paistettua kuhaa kuin paahdettua siikaakin. Maistuvat kastikkeet ja kylmä valkoviini kruunaavat kala-annokset.
Kokeile myös huikopalaksi tai jälkiruuaksi Tapio cafén (Portti 24) mustikkabriossia. Suomalaiselle tumma klassikkomarja saattaa tuntua arkiselta, mutta maailman mittakaavassa se on todellinen superfood. Tässä viinerissä mustikka toimii makuparina vaniljakreemille ja parhaalta se maistuu kahvin kanssa.