Tastes of Helsinki Airport -lautanen on herkullinen läpileikkaus keittiöpäällikkö Piia Järvenmäen Nordic Taste Bariin valitsemista pientilatuottajaherkuista.
Syksyllä 2015 lautaselta löytyvät seuraavat ainutlaatuiset herkut:
Punaheidi-juustoa ja tyrnikastiketta
Mouhijärven Herkkujuustola Sastamalasta on yhdistelmä sveitsiläistä juustonvalmistusperinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita. Juustoilla on Maakuntien parhaat -laatumerkintä sekä Hyvää Suomesta -merkki.
Vuonna 2011 Herkkujuustola valittiin Glorian Ruoka & Viini -lehden ”Vuoden tuottajaksi”.
Ylikypsää savustettua härän entrecôtea ja paahdettua sipulia
Lihanjalostamo Veljekset Mattila Oy on yli 50 vuotta Ylöjärvellä toiminut perheyritys. Se hyödyntää tuotannossaan ikivanhaa suomalaista menetelmää - lihat palvataan hitaasti kypsiksi aidon, leppähaloilla lämmitettävän savusaunan lämmössä.
Rosalan limppua ja kirjolohenmätiä
Rosala-limpun leivonta aloitettiin 1990-luvun alussa Hiittisissä. Täysmittaiseksi leipomoksi kasvaneessa yrityksessä valmistuu viikoittain tuhansia lisä- ja säilöntäaineettomia leipiä.
Käsintehtyjä vaahtokaramelleja
Konditoria ph7 on tuusulalainen, vuonna 2007 perustettu perheyritys, jonka omistajapariskunta on hakenut oppia sekä Suomesta että ulkomailta ja edustanut maatamme kokki- ja leipurimaajoukkueissa.
Tastes of Helsinki Airport -lautanen tarjolla viinibaari Wine & View’sta syksyllä 2015.
Wine & View: sijainti ja aukioloajat
Lähde: SSP Finlandin tiedote 09/2015