Fly Innin kesäinen HelsinkiMenu koostuu rohkeista ja puhtaista mauista. Kotimaisia raaka-aineita suosiva menu on suunniteltu yhdessä kansainvälistäkin mainetta saavuttaneen Konditoria pH7:n yrittäjäpariskunnan, Toni ja Pedra Rantalan, kanssa.
Menu on nautittavissa lentoaseman Fly Innissä 24.6. alkaen.
HelsinkiMenu
Sokerisuolattua siikaa, kukkakaalivanukasta, pikkelöityjä kasviksia, kuminalla maustettua näkkileipää ja siian mätiä
Poron filettä, karamellisoitua selleripyreetä, ohraa sekä tummaa laakerinlehtiviinikastiketta
Lämmintä mallaskakkua, karpalojäätelöä, suolakaramellia ja suklaalunta
49 €
Fly Inn Suomen kärkikastia
Vuonna 2000 perustettu HelsinkiMenu on osa Makujen Suomi -konseptia, jossa ravintolat valmistavat omannäköisensä kaupunki- tai maakuntamenun paikallisuutta ja vuodenaikoja korostaen.
Fly Innin HelsinkiMenu valittiin vuoden 2015 vertailussa kolmannelle sijalle. Tuomaristo kiitteli ravintolan herkullista menua sekä palvelua, joka tuo fine dining -tason ruokailukokemuksen lentokentälle.
Vuonna 2014 Fly Inn sijoittui vertailussa neljänneksi.
Lähde: www.sspfinland.fi