New Yorkin katujen urbaani tunnelma oli selkeästi aistittavissa juhlapaikaksi muuntautuneella terminaali 2:n Aukiolla. Paikalle oli tuotu muun muassa keltainen taksi, jonka sisällä pystyi virtuaalisesti ajelemaan New Yorkissa. Tapahtumassa riitti totta kai myös musiikkia ja tanssiesityksiä, kun eri DJ:t ja katutanssijat laittoivat parastaan peliin.
Jokainen pystyi hiomaan omia koripallotaitojaan, ottamaan itsestään karikatyyripiirroksen tai pyytämään vaikkapa glitter-tatuoinnin käteensä.
Tapahtumassa karikatyyripiirtäjä löysi juhlijoiden kasvoista erilaisia piirteitä.
Atlantin ylitys Amerikkaan kesällä 1969 oli Finnairille suuri hetki, johon haluttiin panostaa erityisen laadukkailla tuotteilla ja palvelulla.
Paavo Nurmeksi ja Jean Sibeliukseksi nimetyt DC-8-lentokoneet oli varusteltu viimeisimmällä teknologialla ja henkilökunnan asujen ja ruokailuvälineiden suunnitteluun oli käytetty suomalaisia huippunimiä. Ruoan tuli myös olla huippuluokkaa, joten tarjolla oli muun muassa runsaat määrät kaviaaria ja baari ensimmäisen luokan matkustajille.
Matkustamohenkilökunnan lisäksi palkattiin niin sanottuja Finn Hostesseja, jotka kertoivat Suomesta ulkomaalaisille ja antoivat yksilöllistä palvelua matkustajille. Asuissa näkyi ajan hengen mukaisesti avaruusteema. Asukokonaisuudet kruunattiin lopulta hopeisilla minkkihatuilla!
Lue lisää suomalaisen lentämisen historiasta 60-luvulla.